TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00028

Kedvezményezett neve: Nagybánhegyes Község Önkormányzata

Projekt címe: Termelői piactér kialakítása Nagybánhegyesen

Szerződött támogatás összege: 50.000.000.- Ft

Támogatás mértéke: 100%

 

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében megvalósításra kerülő termelői piac, Nagybánhegyes településen az Erzsébet királyné utca 27.-ben kerül kialakításra. Cél a jelenlegi Művelődési ház nyitottá tétele, az udvaron belül kialakítandó termelői piactér és időszakos vásártér kialakításával. A beruházás keretében kültéri, fedett elárusítóhely kerülne kialakításra 2 db „Dongás” piactér formájában, területrendezéssel- a térkövezés megvalósításával. Az árusítás két sorban történik, középen közlekedéssel. Az épület végében vizesblokk, férfi és női wc, a női mellékhelyiség akadálymentesítetten kerül kialakításra. Az épület végei teljesen lezárhatóak, raktár vagy üzlethelyiség is kialakítható igény szerint. Az épület teljesen zártan is működhet hőszigetelt raktárként. Tervezetten kialakításra kerül még a piac ellátásához szükséges számú parkoló felület is mintegy 198,15 m2-nyi területen. Illetve az állagmegóvás érdekében, a hiányzó kamerarendszert hiánypótlandó kapu is kerül beépítésre. Végül az energiatakarékosság jegyében az építmények 3kW-os napelemeket is kapnak.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.31.

Projekt azonosító száma: TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00028

 

 

  1. mérföldkő

Az 1. mérföldkőben véglegesítésre és pontosításra kerültek a tervdokumentációk, beszerzésre került a projekt megvalósításához szükséges hatósági engedély. Az építési engedély 2018. április 24.-én emelkedett jogerőre.

 

  1. mérföldkő

A mérföldkő elérési dátumáig a közbeszerzési eljárás lefolytatása, valamint a kivitelezési vállalkozási szerződés aláírásra került.

 

  1. mérföldkő

A munkaterület átadás-átvétele megtörtént, a kivitelezés 25%-os készültségi fokig jutott el.

 

  1. mérföldkő

A kivitelezés 50%-os készültségi fokig jutott el.

 

  1. mérföldkő

A kivitelezés 75%-os készültségi fokig jutott el.

 

  1. mérföldkő

A kivitelezés 100%-ban megvalósult, megtörtént a műszaki átadás-átvétel. A használatbevételi-, valamint a működési engedélyek kiállításra kerültek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megszakítás